Possible bug causing generation of a free action point

Report Bugs and any problems you may experience in the game

Moderator: mtormo

Possible bug causing generation of a free action point

Postby TheMartyJoy » 14 May 2019, 23:06

It appears you can generate an action point by playing certain items on units that don't take action points to equip items, I believe it's the items that don't cost anything if are first item on the unit.

Edit: I got a chance to test it and it is the case for sure.

Edit2: I think it works with signature equipment as well.
TheMartyJoy
Private
Private
 
Posts: 5
Joined: 22 Apr 2019, 15:38

Re: Possible bug causing generation of a free action point

Postby mtormo » 15 May 2019, 08:43

Hello,

We're aware of this issue and it'll be fixed on the next build (probably tomorrow).

Regards,
User avatar
mtormo
WWIITCG Admin
WWIITCG Admin
 
Posts: 1270
Joined: 27 Jun 2013, 18:47


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron