Page 6 of 10

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 27 Jun 2018, 19:59
by Aine
mtormo wrote:Hello,

I'm afraid we can restore back tickets due to crashes/freezes, just in case we're going to review what happened on that moment. (Always, if a popup message appears to report an issue, please send it, it helps a lot)

Regards,

okie dokie. Unfortunately I didn't send anything, as the game simply froze to death. It did nothing, I was a ble to move the cursor, but that was about it.

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 01 Jul 2018, 14:40
by Danyperconte
Hi,

American ítem naval gun needs british designs for crafting it (all versions,elite and diamond).

Regards

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 02 Jul 2018, 08:13
by mtormo
Hello,

Both versions will be fixed in the next update.

Regards,

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 03 Jul 2018, 15:52
by Danyperconte
Hi

Order "burned land" (tierra quemada) description in second level i cant understand it.

Regards

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 04 Jul 2018, 07:54
by mtormo
Hello,

It should reduce 2 action points, we'll fix the text.

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 09 Jul 2018, 16:35
by Danyperconte
Hi,
Description of blitzreig on Rommel diamond unit isnt completed. Others descriptions i saw in english yet. (doesnt matter,seems that they are really minimal issues at this moment..thx for your work).
Regards

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 10 Jul 2018, 07:58
by mtormo
Hello,

Thanks for bringing this, we'll fix it.

Regards,

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 13 Jul 2018, 14:46
by sun-tsu
Hello there,

today i farmed some campaingmissions for "Three Stars"
On mission 130 (normal Difficulty) legendarys were played twice (two identical Legendarys at the same time)
I dont know if this was an issiue before the stronghold expansion, so i thought i'd post it here.

I've got screenshots (which i dont know how to implement i to a post) showing two Rommels, and another one showing one David McCambell giving Flag Rising to the second David McCabell.
I dont think this is Intentional, but it makes it almost impossible to Get "***" in that Battle.

Kind Regards,
Sun-Tsu

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 14 Jul 2018, 16:03
by Danyperconte
Hello,
Ive seen in bulge mission that Wolf's Den can be placed in frontline (like parachute). Also, descriptions of "Estructura" and "Asedio" still in english.
Regards

Re: Stronghold expansion bugs

PostPosted: 16 Jul 2018, 07:46
by mtormo
Hello,

@ Level 130 -> We'll review the IA's deck to fix it.

@ Structures -> Structures can be placed in any position (even in front line) about the issue with de Spanish locale, we'll fix it.

Regards,