Alliance bug

Report bugs, crashes and any problem you encounter while playing Heroes Empire: TCG
maisur
Posts: 1
Joined: Thu Nov 12, 2015 6:34 am

Alliance bug

Postby maisur » Thu Nov 12, 2015 6:51 am

Firstly, sorry for my english, Google halped me.

I have created the alliance CCCP, my ingame nickname Maisur.

For some reason (i don't know how) my status in the alliance just a "memer", but not a "liader". And no one else has the status of "leader". I have access to the button "manage", can switch "access only via request", can change the alliance emblem. But I can't expel members from the alliance, and can't change their status.

Can you help me regain status of "leader" so that I can manage the alliance.
nAFAI
Posts: 97
Joined: Fri Sep 25, 2015 10:14 am

Re: Alliance bug

Postby nAFAI » Thu Nov 12, 2015 10:00 am

Hello Maisur,

And welcome to the forums! You should have the leader of the Alliance restored.

Let us know if you encounter any other problem!

Cheers!
Prince Ederono
Posts: 1
Joined: Sun Apr 10, 2016 8:51 pm

Re: Alliance bug

Postby Prince Ederono » Sun Apr 10, 2016 9:12 pm

I need my lord back..
Can you help me out..

I have the same issue like this right now...i did send a email to them...just to fix this problem..my problem is same as him..im a lord but then the game change me to become member...and my alliance have no lord right now...
here my alliance name..
Deadly_knightz...my user name:fs_xdo17b9zp...
Since i cant change name that my user name...
I even have a screen shot of a picture went im a lord of that alliance...i hope u can help me as well...thank you..
nAFAI
Posts: 97
Joined: Fri Sep 25, 2015 10:14 am

Re: Alliance bug

Postby nAFAI » Mon Apr 11, 2016 8:05 am

Hey,

It should be fixed by now, also we have fixed the issue changing your username, that will be fixed on out next update.

Cheers!

Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest